Paikalliset | 23.05.2019 08:40

Alueen kansanedustajille nimikkoyrittäjät

Varsinais-Suomesta valitut kansanedustajat ovat saaneet oman nimikkoyrittäjän. Nimikkoyrittäjä auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä. Nimetyt nimikkoyrittäjät ovat varsinaissuomalaisia aktiivisia yrittäjiä.

—Nimikkoyrittäjän tehtävä on kertoa päättäjälle yrittäjän arjesta ja elämästä sekä päätösten vaikutuksista niihin. Nimikkoyrittäjät välittävät edustajille myös tärkeää tietoa yrittäjille ajankohtaisista maakunnallisista asioista, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo. Y

rittäjän ja kansanedustajan yhteydenpidon ja vuoropuhelun on tarkoitus olla tiivistä ja sen on määrä kestää koko vaalikauden ajan. Varsinais-Suomessa nimikkoyrittäjät ja alueen kansanedustajat tapaavat ensimmäisen kerran maanantaina 17.6. Turussa.

—Yritysten pärjääminen on koko Suomen etu. Yritykset ovat Suomen vahvuus ja tukijalka, sillä ne luovat työtä ja kasvua. Viime vuosina valtaosa uusista työpaikoista on syntynyt nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, nimikkoyrittäjänä itsekin toimiva Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen sanoo.

Perussuomalaisten Vilhelm Junnilan nimikkoyrittäjänä on lietolainen Jari Rastas Turun Teollisuuden Rakentajat Oy:stä. Kokoomuksen Anne-Mari Virolainen sai kumppanikseen Jussi Jokiniemen Talenom Salo / JJ-Talouspalvelut Oy:stä. Keskustan Annika Saarikon nimikkoyrittäjänä on Timo Kuukasjärvi Yrityspalvelu T. Kuukasjärvestä ja Turun Seutu Oy:stä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %)