Paikalliset | 16.05.2019 08:30

Hyväntekeväisyyskonsertista 1.800 euroa lapsille ja nuorille

Hyväntekeväisyyskonsertista 1.800 euroa lapsille ja nuorille

Kirsti Piessa (vas.) otti lahjoituksen Hope ry:n puolesta, Kirsi Kause päiväkodin vanhempainkerhon, Mimmi Ruusunen koulun vanhempainyhdistyksen ja Tanja Jylhävuori seurakunnan nuorisotyön edustajana. Takana LC Paattisen presidentti Matti Hiironen ja kirkkoherra Jukka Järvensivu.

PAATTINEN Huhtikuussa Paattisten kirkossa pidetty harmonikkataiteilija Viivi Maria Saarenkylän ja baritoni Juha Kotilaisen konsertti tuotti maallista hyvää jaettavaksi 1.800 euroa.

Konsertin järjestäneet Lions Club Paattinen ja Paattisten seurakunta saattoivat olla eilen tyytyväisiä tulokseen.

Ja varmasti vielä tyytyväisempiä olivat ne neljä tahoa, jotka saivat tasasuuret lahjoitukset lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön.

Päiväkodin vanhempainkerhon puheenjohtaja Kirsi Kause sanoi, että tukea käytetään ainakin lasten itsetunnon kehittämistä tukevan illan järjestämiseen.

—Olemme lionsklubin tuella tehneet myös kevätretkiä, Kause sanoi.

Seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyöntekijä Tanja Jylhävuori kertoi, ettei kohdetta vielä ole tarkemmin mietitty, mutta rahalle on aina tarvetta niin nuoriso-, perhe kuin seniorien toiminnassa.

Paattisten koulun vanhempainyhdistys aikoo käyttää rahat koulun tukemiseen.

—Olemme osallistuneet muun muassa kuljetuskustannuksiin ja tehneet välinehankintoja, sanoi yhdistyksen puheenjohtaja Mimmi Ruusunen.

Tuonnempana koulun vanhempainyhdistys ja päiväkodin vanhempainkerho ovat muassa tuomassa Paattisille tunne- ja turvataitojen koulutusta.

Neljäs saaja, Hope ry, on kertonut käyttävänsä rahat polkupyörien hankintaan.

Lions Club Paattisen presidentti Matti Hiironen ja konsertin järjestelyjen yhteyshenkilö Kirsti Piessa uskovat, että ensi keväänä järjestetään vastaava konsertti, koska ensimmäisellä kerralla saatiin järjestelyistä rutiinia ja lopputulos tyydytti.

Hiironen totesi, että LC Paattinen käyttää kaikki saamansa rahat lyhentämättä etenkin paattislaisten lasten ja nuorten hyväksi.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.