Urheilu | 25.04.2019 08:43

Jenna Saario siirtyy Ruotsin liigaan

Jenna Saario siirtyy Ruotsin liigaan

Lietolainen Jenna Saario (89) väänsi vahvasti pronssiottelussa KooVeen Camilla Granqvistin kanssa perjantaina, mutta TPS joutui jäämään mitaleitta. Ensi kaudella Saario pelaa Ruotsissa.

Salibandymaajoukkueen lietolainen luottohyökkääjä Jenna Saario, 20, siirtyy Ruotsin KAIS Mora IK:n riveihin. Tähän saakka Saario on pelannut TPS:n väreissä.

KAIS Mora on Ruotsin seuraparhaimmistoa ja valmistautuu liigan finaaliin Täbyä vastaan.

Jenna Saario on vakiinnuttanut paikkansa Suomen maajoukkueen luottopelaajien joukossa, ja viime kaudella hän pelasi ensimmäiset MM-kisansa Bratislavassa, Maaotteluita on koossa jo 27 ja pisteitä niissä 15+16. Liigassa Saario on tehnyt TPS:lle 122 runkosarjan ottelussaan lukemat 124+85 ja 20 pudotuspeliottelussa 13+16.

—Olen iloinen ja innoissani siirrosta. Tuntui, että nyt oli oikea hetki haastaa itseäni ja lähteä kehittymään vielä paremmaksi, Jenna Saario kertoo KAIS Moran sivuilla.

—Odotan laadukkaita ja vauhdikkaita otteluita ja sarjaa, jossa sallitaan kovempi peli kuin Suomen liigassa, Saario sanoo.

TPS eteni kotimaan liigassa neljän parhaan joukkoon. Joukkue hävisi pitkäperjantaina pronssiottelun Tampereen KooVeelle maalein 9—3.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.