Urheilu | 16.04.2019 08:37

Expanse's Tornadolla vahva juoksu

Expanse's Tornadolla vahva juoksu

Harri Koivunen ohjasi valmentamansa Expanse's Tornadon (4) voittoon Meytsämäessä. Takana vaanii Taneli Säteen Desel Degato (12) .

Kotiradan vauhtitamma Expanse's Tornado piti lähdssään parasta vauhtia perjantaina Metsämäessä.  Lietolaisen Harri Koivusen valmentama seitsemänviuotias tamma puristi ensimmäisenä maalipaalulle ajalla 16,0a. Helpolla ei valmentajan ajama voitto tullut, sillä Taneli Säteen Diesel Degato jäi vain sen verran, että ehti samalle ajalle. Peter Lindroosin Arrowsran oli kolmas.

Expanse's Tornadolle tämä vuosi on ollut voittojen suhteen kitsas, sillä kymmenestä startista oli ennen perjantaita vain yksi päättynyt voittoon. Koko urallaan tamma on nyt juossut ensimmäisenä maaliin 14 kertaa.

Olli Koivunen ohjasti isä-Harrin valmentaman Callela Einsteinin voittoon enntään kymppitonnin tienanneiden lämminveristen ryhmäajossa. Ruuna sivusi ennätystään 16,3a ja kirjasi seitsemännen voittonsa.

Illan päätteeksi Harri Koivunen kuskasi Sanna Kiisken treenaaman Zizzy Highnessin (17,4) kakkoseksi.

Senäjoella oli viikon pääravit lauantaina. Olli Koivunen ohjasti voitoon Harri Koivusen valmentaman Freelancerin (12,6a). Kakkoseksi ehtinyt Hannu Hietasen Juliet Ale sai saman ajan.

Kylmäveristen Nousija- ja Haastajadivisioonassa vahtolaisen Bella Varjosen suojatit menivät mainiosti. Mika Forssin ohjastama Villiäijä oli kakkonen ajalla 26,9 ja Antti Teivaisen naruttelema Ponnen Sisu (27,8) kolmas.

Lämminveristen pitkän matkan tasoitusajossa Olli Koivunen kuskasi North Lexuksen (16,2) kakkoseksi edellään vain Niko Jokelan Excalibur It (15,6).

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %)