Urheilu | 26.03.2019 09:01

Ruskon Pallo alasarjojen SM-turnaukseen

Ruskon Pallo -67:n naisten lentopallojoukkue on kutsuttu mukaan alasarjojen SM-finaaleihin, jotka järjestetään Mikkelissä 12.—14. huhtikuuta.

Kutsun saivat 3-sarjan syksyn alkulohkojen kaksi parasta. Lounais-Suomen lohkoista Euran Raiku ja Vammalan Lentopallo eivät osallistu turnaukseen, joten kutsun sai Rusko, joka oli oman lohkonsa kolmas. Myös toinen lohkokolmonen eli Koijärven Kunto osallistuu turnaukseen.

Ennen SM-finaaleja 3-sarjassa pelataan vielä kevään yläsarjaa. Ruskon Pallo voitti Vammalan Lentopallon Ananakset erin 3—1 (25—22, 27—25, 21—25, 26—24).

—Meidän joukkueestamme ei todellakaan pidä olla huolissaan. Kolmen pinnan voitto VaLePasta. Kaksi erää meni jatkopinnoille ja molemmat voitimme. Nyt oli todellakin halu voittaa, kertoo Ruskon valmentaja Matti Ellmén.

—Edelliseen kohtaamiseen verrattuna saimme otettua VaLePan tehoja pois ja omia tehojamme nostettua. Senja Saarimäki nosti lisää omaa tasoaan, nyt hän sai 19 pinnaa. Rosa Skog teki 11 pistettä. Passarina pelaava Sini Koskelakin sai 8 pistettä.

—Voitto teki pelaajille hyvää. Saamme hieman palkintoa tehdylle työlle, Ellmén jatkaa.

Yläsarjaa on vielä jäljellä kaksi ottelua. Sunnuntaina Rusko matkustaa Euraan. Ruskon sarjakauden viimeinen ottelu on torstaina 4. huhtikuuta, jolloin Ruskotalolle saapuu Raision Loimu Juniorit.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.12.2018 alkaen (sis. alv paperilehdillä 10 % / digilehdellä 24 %)