Paikalliset | 07.03.2019 09:07

Tarpaulinin liiketoiminta ruotsalaiselle NHK Groupille

Rusko Ruotsin Timråssa pääkonttoriaan pitävä NHK Group on hankkinut omistukseensa Ruskolla toimivan Tarpaulinin liiketoiminnot. Tarpaulin on Suomen suurin suojapeitteiden valmistaja.

Kauppaan kuuluvat Tarpaulin Teamin kokonaan omistama Tarpaulin Oy sekä 70 prosenttia Compotente Oy:stä. Kauppa kasvattaa NHK Groupin tuotevalikoimaa uusilla liiketoiminta-alueilla ja vahvistaa yhtiön asemaa yhtenä Pohjois-Euroopan suurimmista PVC-kankaiden jalostajista.

—Ennen kaikkea kasvamme PVC-kankaiden saumauksessa. Tarpaulin toimii koneenrakennusalan yritysten kanssa auttaen näitä suojaamaan tuotteensa kuljetuksen ja varastoinnin aikana, ja se on asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjen erikoisratkaisujen osaaja. Compotente Oy on puolestaan erikoistunut sääsuojien ja katteiden valmistukseen kertoo NHK Groupin toimitusjohtaja Niklas Nordlund.

Tarpaulin Oy:n liikevaihto oli tilikaudella 2017 hieman vajaat 3,2 miljoona euroa. Tulos oli lievästi tappiollinen. Yrityksen palveluksessa oli 16 henkilöä.

Tuusulassa toimivan Compotente Oy:n liikevaihtoi oli vajaat 1,4 mijoonaa euroa ja voitto 174.000 euroa. Compotenten palkkalistoilla on kolme henkilöä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.12.2018 alkaen (sis. alv paperilehdillä 10 % / digilehdellä 24 %)