Urheilu | 19.02.2019 08:42

Tarvasjoella vietettiin maalijuhlaa

Tarvasjoella vietettiin maalijuhlaa

Tuomas Tilkanen teki TarU Hockeyn tasoitusmaalin 2—2 heti toisen erän alussa.

Tarvasjoki.   TarU Hockeyn tämän kauden viimeinen kotipeli III-divisioonassa tarjosi ATP-Areenan lähes satapäiselle yleisölle maaleja. Kaikkiaan niitä tehtailtiin 15 kappaletta.

Nihkeästi aloittanut TarU johti jo välillä 7—4, mutta vierailija Luvian Kiekko punnersi sillasta ja tasoitti 7—7:ään. TarU:n voittomaalin 8—7 ampui Matti Tähkäpää Tuomas Tilkasen ja Miikka Laukkasen syötöistä.

Tarvasjoen tehomies oli Miikka Laukkanen, joka teki TarU Hockeyn maaleista kolme ja syötti neljä. Jussi Ojala teki kaksi osumaa.

Hirvilauman veräjää vartioinut Jani Myllyniemi torjui 38 kertaa, kun Luvian veskarille Joose Jutille kirjattiin 35 torjuntaa.

TarU Hockeyn viimeinen sarjapeli on ensi lauantaina Paraisilla. Tarvasjoki on yhdeksän joukkueen sarjassa viidentenä 21 pisteellä. Sarjan kaksi parasta pääsee II-diviisoonan karsintasarjaan. Lohkon kaksi parasta ovat Laitilan Jyske ja Kankaanpään Jääkarhut.

Sarjan kaksi viimeistä karsii IV-divisioonan kahden parhaan kanssa. TarU:n lohkon hännänhuiput ovat Uudenkaupungin Kiekkohait ja forssalainen Loimijoen Liekit Akatemia.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.12.2018 alkaen (sis. alv paperilehdillä 10 % / digilehdellä 24 %)