Paikalliset | 05.02.2019 09:35

Moisiossa kaupataan käyttämätöntäkin kouluirtaimistoa

Moisiossa kaupataan käyttämätöntäkin kouluirtaimistoa

Moision koululla järjestetään lauantaina huutokauppa. Heidi Kauppila ja Sanna Laiho (vas.) ovat itse kiinnostuneita vanhoista opetustauluista. —Niistä tosin moni muukin on ollut kiinnostunut, vanhempainyhdistyksen aktiivit naurahtavat.

Maaria  Tavaraa piisaa. On pulpetteja, pianoja, opetustauluja, karttoja ja opetuskäytössä olleet luuranko ja sisäelimet. Ehkä arvokkain on vuoden 1908 flyygeli.

—Noin puolet tavaroista myydään kirppiksellä, isommat huutokaupataan, kertoo Yli-Maarian koulun ja päiväkodin vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Heidi Kauppila.

Kirpputoripöydissä myydään pientä, ihan uuttakin, tavaraa. Kouluyksiköstä toiseen ei lähdetty siirtämään esimerkiksi kopiopapeririisejä, vihkoja, sammutuspeitteitä, jumppapalloja eikä kartonkeja, vaan ne myydään pois.

Ollaan Moision puukoululla, parakissa, joka jäi tyhjäksi, kun osa oppilaista muutti uuteen Yli-Maarian monitoimitalo Ypsiloniin. Moisiossa järjestetään lauantaina 9. helmikuuta huutokauppa-kirpputori, jossa koulun vanhan irtaimiston odotetaan vaihtavan omistajaa.

 

LUE MARIA SUOMEN JUTTU KOKONAISUUDESSAAN TURUN TIENOOSTA 5.2.2019

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %)