Urheilu | 03.01.2019 07:38

Shadow Of Brisbanella jäätävä loppukiri

Lietolaisen Harri Koivusen valmentama ruuna Shadow Of Brisbane oli suosikki vuoden ja ehkä kaikkien aikojen viimeisen T76-pelin päätöskohteessa lauantaina Lahden Jokimaalla.
Olli Koivusen ajama ravuri ei päässyt startista hääppöisiin asemiin, joten Koivunen peruutteli ruunan koko joukon perimmäiseksi.
Viimeisenä Shadow Of Brisbane oli vielä 300 metriä ennen maalia, mutta sitten hevonen lähti ällistyttävään kiriin kaukaa ulkoratoja kiertäen, eikä kuskin tarvinnut kuin istua kyydissä ja varautua tuulettaman maaliviivalla. Shadow Of Brisbane sai ajan 14,6a ja jätti toiseksi tullutta Tapiro Jetiä neljä kymmenystä.
Samoissa raveissa Harri Koivunen ajoi Questionmark Men (14,7a) Haastajadivisioonassa kolmanneksi, ja samalle sijalle vanhempi Koivunen kuskasi An-Valpurin (14,6a). Olli Koivunen hankki Lahdesta voiton lisäksi kakkostilan Piemontilla (14,2a).
Teivossa tiistaina Olli Koivunen ajoi uuden vuoden ensimmäisen voittonsa Pop's Sunrisella (15,7a) ja kolmosrahat Y.P. Sonilla (35,4). Tuossa lähdössä toinen oli vahtolaisen Bella Varjosen valmentama Villiero (34,3) Ari Moilanen kyydissään. Harri Koivusen Oilsheik (18,1a) oli oman kisansa kolmas.

 

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.12.2018 alkaen (sis. alv paperilehdillä 10 % / digilehdellä 24 %)