Urheilu | 20.11.2018 08:34

LTU:n lentopallonaiset Turun Iskun vieraina

—Tyttöjen peli-ilme ensimmäisessä erässä lohkon kakkosta vastaan oli pirteä. Huolimatta siitä, että pistesaalis jäi alhaisemmaksi kuin ensimmäisessä kohtaamisessa, tyttöjen pelaaminen oli aivan toisella tasolla, kertoo LTU:n valmentaja Minna Suominen.
—Ensimmäisessä kohtaamisessa saimme pisteitä vastustajien virheistä. Nyt teimme pisteemme itse, ja se on suuri askel tälle nuorelle porukalle. Pitää kuitenkin aina muistaa, että tytöt ovat vasta 15-vuotiaita ja ottamassa ensiaskeleita aikuisten maailmassa.
LTU:lla oli hyviä puolustuspalloja, joiden seurauksena tytöt pelasivat pitkiä palloralleja. Vastustajan ensimmäinen hyökkäys ei jäänytkään LTU:n kenttään, vaan joukkue sai mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin.
—Tämä on hyvin tärkeä askel kohti seuraavaa kehittymisen porrasta. Yhtä yksittäistä onnistujaa ei pelissä ollut, vaan joukkue pelasi joukkueena.
—Toiseen erään lähdimme pakon sanelemana muutamilla muutoksilla. Passari Vea Nikkanen vaihtoi yleispelaajan paikalle. Vaihdosta peliin tuli passaamaan Alina Löytönen. —Pelaajien pakka meni sekaisin, ja vastustaja syötti meidät nurin. Lähes kaikki vaihtopelaajat kävivät kentällä, mutta emme saaneet käännettyä epäonnistumisten putkea onnistumisiin.
—Epäonnistumisten hyväksymisessä on meillä vielä työsarkaa. Toivottavasti tuleva  peli kääntää meidät voiton tielle.
LTU pelaa seuraavaksi Raision Loimu Junioreja vastaan Kotimäen koululla keskiviikkona.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %)