Paikalliset | 05.08.2021 08:49

Valtatietä 10 päällystetään Liedon Vanhalinnassa loppuviikon aikana

Valtatiellä 10 suoritetaan päällystystöitä ilta- ja yötyönä reilun kilometrin pituiselle osuudelle Liedossa. Töiden oletetaan loppuvan olosuhteiden salliessa perjantaiaamuun mennessä.
Päällystystyöt alkavat keskiviikkoiltana ja valmistuvat perjantaiaamuun mennessä. Työkohde on vähän runsaan kilometrin mittainen osuus Liedon ja Kaarinan kuntarajan ja Hakkisten liittymän välillä. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Töitä tehdään myös asioimisliikenteen aikaan iltaisin, jolloin tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulua, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.