Paikalliset | 29.09.2022 10:07

Turun Tienoon paperilehti viidenneksi luetuin paikallislehti

KMT-tutkimuksen tuoreet luvut paljastavat, että Turun Tienoo on paikallisista tilattavista sanomalehdistä viidenneksi luetuin painettuna lehtenä. Kaikkiaan tilattavia paikallislehtiä oli listauksessa mukana 92.

KMT:n lehtiraportin mukaan Turun Tienoon lukijoista naisia on 44 prosenttia ja miehiä 56 prosenttia. Suurin osa, 41 prosenttia, lukijoista on 45—64-vuotiaita. Toiseksi eniten Tienoota lukevat yli 65-vuotiaat, joita on 36 prosenttia. 15–24-vuotiaiden lukijoiden osuus on viisi prosenttia ja 25—44-vuotiaiden osuus 18 prosenttia.

46 prosenttia lukijoista ilmoittaa koulutustaustakseen korkeakoulun tai yliopiston. Ammattikoulu-, lukio-, tai opistotaustan omaa 42 prosenttia lukijoista. Lapsiperheitä lukijoista on 33 prosenttia. 76 prosenttia lukijoista asuu omakoti- pari- tai rivitalossa.

KMT-tutkimuksen mukaan suomalaisten sanoma- ja iltapäivälehtien lukeminen on pysynyt vakaana ja säännöllisenä koko 2020-luvun. Maksulliset sanomalehdet tavoittavat viikoittain yli neljä miljoonaa suomalaista. Kotimaisesta toimitetusta sisällöstä ollaan edelleen valmiita maksamaan ja lehdet tilataan pääosin kotiin. Lähes 60 prosenttia suomalaisista kertoo talouteensa tilattavan maksullista kotimaista aikakauslehteä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.