Paikalliset | 08.10.2022 19:00

Tienoon alueen yrittäjät palkittiin

Tänään järjestettävässä Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa on kunnittain palkittu vuoden 2022 yritykset sekä Varsinais-Suomen vuoden 2022 yritys.

Vuoden yritys Varsinais-Suomessa on ruskolainen Poistoa Oy. Yrityksen palkitsemista ehdotti Ruskon ja Vahdon Yrittäjät. Poistoa on erikoistunut vaativaan puhdistamiseen. Yhtiön toimitusjohtaja on Vesa Virtanen. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Niina Kesti.

Liedon vuoden yritys on Anttila&Anttila trading oy. Yhtiön toimitusjohtaja on Kaisa Anttila ja hallituksen jäsen Lasse Anttila. Liedossa heidät tunnetaan K-Market Ilmarisen ja K-Market Loukinaisen kauppiaina. Palkintoa ehdotti Liedon Yrittäjät.

Ruskolla vuoden yritys on Rakennushuolto Aho Oy. Yritys on perustettu vuonna 1959. Sen toimialaan kuuluvat pääsääntöisesti muutos- ja korjausrakentaminen. Yhtiön toimitusjohtaja on Pekka Aho. Palkintoa ehdotti Ruskon ja Vahdon Yrittäjät.

Yrittäjien haastattelut julkaistaan Turun Tienoon yrittäjänumerossa 27. lokakuuta.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.