Paikalliset | 11.01.2024 08:56

Paattistentien ja Tortinmäen välisestä tiesuunnitelmasta yleisötilaisuus

Paattistentien ja Tortinmäen välisestä tiesuunnitelmasta yleisötilaisuus

Marraskuussa aloitettiin Paattisten Auvaismäentien jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen. Tortinmäelle väylää on odotettu vuosikymmeniä.

Maantien 204:n parantamisen suunnittelu on nyt käynnistynyt. Ely-keskus järjestää 23. tammikuuta Paattisten kirjastolla kello 17—18.30 aihetta käsittelevän yleisötilaisuuden.

Hankkeessa suunnitellaan rakennettavaksi noin seitsemän kilometrin pituinen jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Paattistentie-Tortinmäki. Jalankulku- ja pyöräilyväylä suunnitellaan kokonaisuudessaan maantien länsipuolelle.

Ely-keskuksen mukaan käynnissä oleva suunnitteluvaihe on oikea aika perehtyä ja vaikuttaa suunnitelmaratkaisuihin sekä tuoda esiin suunnitelman viimeistelyyn mahdollisesti vaikuttavia tietoja paikallisista olosuhteista. Tulevassa tilaisuudessa esitellään luonnoksia, joista on mahdollista antaa palautetta sekä esittää kysymyksiä.

Luonnosten esittelyn jälkeen saadut palautteet ja kysymykset käydään läpi ja suunnitelma viimeistellään. Valmistumisen jälkeen se asetetaan nähtäville, jolloin asianosaisilla on mahdollisuus jättää suunnitelmasta virallinen muistutus. Osallistumalla tilaisuuteen, on mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa siis hankkeen suunnitteluun. Kysymykset ja palautteet toivotaan esitettävän 30.1. mennessä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.