Paikalliset | 03.06.2021 08:38

Paasniitun perhepuistoon tulossa kuntoportaat sekä skeitti- ja skuuttiparkki

Paasniitun perhepuistoon tulossa kuntoportaat sekä skeitti- ja skuuttiparkki

Rusko Kunta on saanut Paasniitun perhepuiston kehittämiseen valtionavustusta 27.000 euroa liikuntapaikkojen perustamishankkeiden määrärahasta. Lisäksi kunta investoi omaa rahaa. Alueelle on tulossa muun muassa kuntoportaat sekä skeitti- ja skuuttiparkki.
Paasniitun perhepuiston kehittäminen aloitettiin viime syksynä kunnan omin varoin leikkipuiston perusparannuksella. Alueen leikkivälineet tarkistettiin ja kunnostettiin. Alueelle hankittiin muun muassa maatrampoliini, vaijerikeinu ja kiipeilypyramidi. Leikkialueelle on sijoitettu myös omatoiminen Street Work Out -kuntoilukeskus sekä tasapainorata.

Alueelle tuleva skeitti- ja skuuttiparkin suunnittelussa on kysytty nuorten ja alan ammattilaisten näkemyksiä. Parkin rakenteet toteutetaan betonista ja ne voidaan tarvittaessa siirtää muualle. Asfalttialueen toiseen osaan asennetaan koripallokorit sekä piirretään sulkapallokentän rajat. Alueen ympärille rakennetaan matala suoja-aita, etteivät moottoriajoneuvot pääse parkkiin.
Perhepuistoalueen läheisyyteen rakennetaan kuntoportaat osaksi jo olemassa olevaa luontoreittiä. Portaiden suunniteltu pituus on noin 25 metriä.
Beach volley -kentän pohja, hiekka, tolpat ja verkot uusitaan. Kenttä aidataan, ja sen laidalle sijoitetaan penkit pelaajien varusteiden säilyttämistä varten.

Lisäksi pallokentän reuna-alueita kunnostetaan.

Pekka Remes
 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.