Urheilu | 31.12.2020 08:00

Night Guard vuoden voitokkain

Night Guard vuoden voitokkain

Olli Koivunen on ohjastanut kaikki Night Guardin voittojuoksut. Vuoden voitokkaimman lämminverisen titteli varmistui tiistaina Teivossa.

Lietolaisen Harri Koivusen valmentama viisivuotias ruuna Night Guard on vuoden 2020 voitokkain lämminveriravuri. Ykkössijan varmuus sinetöityi tiistaina Teivossa, kun Olli Koivunen ohjasti vuoden neljännentoista voiton kilometriajalla 16,1.
Ruuna on ottanut koko urallaan 24 kilpailusta 20 ykköstilaa ja hankkinut omistajalleen Leo Kedolle palkintoina yli 34 tuhatta euroa.
Toiseksi voitokkain ja roimasti eniten rahaa koonnut on Pekka Korven treeneema ja ajama suomalaisen raviurheilun suuri lupaus Mascate Match, jolle ennen loukkaantumista tuli tänä vuonna ykköstiloja 13. ”Massi” myydään tällä viikolla huutokaupassa, ja hinta noussee useisiin satoihin tuhansiin euroihin.
Lukumääräisesti kolmanneksi eniten voittoja napsinut Thai Profit ravasi tänä vuonna 12 ykköstä.
Teivon tiistai-iltana nähtiin harvinainen tienoolainen kolmoisvoitto, kun Olli Koivunen ajoi ykköseksi kaksivuotislähdössä Joni-Petteri Irrin Rocky Cobblerilla (20,4), ja kaksi seuraavaa sijaa menivät lietolaisen Pertti Isotalon valmentamille Farfallonelle (20,6) ja Rullebackens Göstalle (20,8).

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.