Urheilu | 14.01.2021 08:38

Mahdin suksivuokraamo kiinni, Liedon ladut auki

Mahdin suksivuokraamo kiinni, Liedon ladut auki

Maarian Mahti ei hoida Impivaaran suksivuokraamoa koronan takia. Arkistokuvassa Mahdin Annika Pekkola tammikuussa 2019.

Maarian Mahti ehti hoitaa Turun kaupungin Impivaaran suksivuokraamoa toistakymmentä vuotta, mutta nyt koronaepidemia toi stopin talkootyöhön.
—Ilmoitimme kaupungille, että emme voi hoitaa suksivuokraamoa koronan takia. Meidän talkooporukkakin on pääosin niin sanottuja riskiryhmäläisiä, kertoo Kari Tikka Maarian Mahdista.
Suksivuokraamo toimii kontissa, jonka tilat ovat ahtaat. Tikka harmittelee tilannetta, sillä viime kauteen suksivuokraamoon hankittiin uudet hiihtokengät sekä pitokarvasukset.
Kari Tikan nimi on edelleen suksivuokraamon yhteystiedoissa. Hän onkin saanut kyselyjä, koska vuokraamo aukeaa.
Turun liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk selvittää suksivuokraamon tilannetta, jonka voi tarkistaa Turun kaupungin internet-sivuilta, jossa on myös päivittyvä latuinfo.

Liedon ladut valmistuvat hiihtokuntoon

Liedon kunnan ylläpitämiä latuja avataan kuntoilijoille sitä mukaan, kun ne valmistuvat.
Eilisen puolenpäivän tilanteen mukaan hiihtokunnossa ovat Keskusurheilukentän 400 metrin latu sekä keskustan ulkoiluradan latu. Littoisiin oltiin menossa tekemään pohjia.
—Ladut valmistuvat sitä mukaan, kun niitä ehditään tehdä. Tilanteen voi tarkistaa kunnan internet-sivulta, josta löytyy ”Liikunta”. Sen alla ovat päivittyvät tiedot luistelukentistä ja hiihtoladuista, neuvoo liikuntapaikkamestari Kai Lagerström.
Ilmaristen ulkoiluradalla Toini-pyry oli kaatanut puita radalle ja valaistuslinjan päälle. Samalla sähköjohto katkesi.

Arvion mukaan ladut olisivat tulleet kuntoon eilen illalla lehden jo mentyä painoon. Tuoreimmat tiedot Ilmaristen ulkoiluradalta löytyvät Liedon Lujan hiihdon Facebook-sivulta.
 
Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.