Urheilu | 08.10.2020 07:55

Liedon Parman yleisurheilijat siivoustalkoissa

Liedon Parman yleisurheilijat siivoustalkoissa

Liedon Parman yleisurheilun valmennusryhmien urheilijat ja valmentajat keräsivät roskia urheilukentältä, ulkoiluradalta ja frisbeegolfradalta viime viikon keskiviikkona.

Liedon keskustan frisbeegolfradan roskaisuus on herättänyt huomiota jo pitkään. Aihe on ollut esillä Turun Tienoon yleisönosastossakin.
Liedon Parman yleisurheilun valmennusryhmien urheilijat ja valmentajat ovat myös huomanneet ympäristön epäsiisteyden. 11-vuotias Helka Heinonen teki aloitteen, että urheilijat siivoaisivat urheilukentän, lukion, Lietohallin, ulkoiluradan ja frisbeegolfradan ympäristöä. Yleisurheilijoilla oli menossa ylimenokausi, jolloin ei ole seuran harjoituksia. Roskien keruu kävikin omaehtoisesta liikunnasta.

Hyvä teko -tempaus toteutettiin viime viikon keskiviikkona. Roskia kerättiin monta jätesäkillistä. Erityisesti lukion läheinen metsä oli siivouksen tarpeessa.
Yksi asia ihmetytti. Urheilukentän ympärillä on useita roska-asioita, silti roskat eivät astioihin osu.
Talkooväen ei tarvinnut touhuta kuivin suin, sillä paikallinen kauppias tarjosi juotavat.

Pekka Remes
 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.