Paikalliset | 15.12.2022 14:44

Kuntalaisaloite vaatii Merttelän säilyttämistä

Taistelu Merttelän koulun puolesta jatkuu. Kuntalaisaloite vaatii Merttelän säilyttämistä osana Ruskon kunnan kouluverkkoa. Kuntalaisaloite.fi-palvelun kautta tehdyssä aloitteessa on yli 200 allekirjoitusta.

Aloitteessa muistutetaan, että Ruskolle muuttaa jatkuvasti lapsiperheitä ja kaavoitetaan lisää. Opetukseen ja varhaiskasvatukseen tarvitaan siis lisää neliöitä. Keskustan koulujen ja päiväkotien tiloissa on jo nykyisellään saneeraustarvetta.

Allekirjoittaneet vetoavat päättäjiin “Merttelän koulun toiminnan säilyttämiseksi ja edelleen kehittämiseksi kieli- ja liikuntapainotteiseksi oppilaitokseksi, kunnan monimuotoisten ja houkuttelevien koulutusvaihtoehtojen aikaansaamiseksi”.

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti syyskuussa, että Merttelän oppilaat siirretään lukuvuodesta 2023—2024 alkaen Kirkonkylän kouluun.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.