Paikalliset | 28.10.2021 08:09

Kotipizza tekee paluun Lietoon

Kotipizza tekee paluun Lietoon

Javad Mirzaee valmisti pizzatilausta Turussa Hämeentien Kotipizzassa, joka on yksi yrittäjien toimipisteistä.

Lieto Tamperelaiset veljekset Javad Mirzaee ja Ibrahim Mizai sekä heidän yhtiökumppaninsa Mahmoud Ahmadi ovat avaamassa marraskuun lopun tienoilla Kotipizzan Liedon keskustaan. Kolmikko toimii Kotipizza-ketjun yrittäjinä jo tottunein ottein. Liedon tuleva toimipiste on jo heidän viides Kotipizza-ravintolansa. Liedon tulevan Kotipizzan lisäksi miesten ravintoloita sijaitsee Kaarinassa, Kangasalla, Turun Nummessa ja Orivedellä.
—Vuoden 2018 lokakuussa aloitimme Kotipizza-yrittäjinä ja kovaa duunia ollaan tehty siitä asti. Meitä kiinnosti Kotipizzan luotettava ja kasvava brändi, joka sai meidät lähtemään franchising-yrittäjiksi, Javad Mirzaee kertoo.

Liedon Kotipizzan on suunniteltu avautuvan marraskuussa. Liiketila tulee sijaitsemaan Liedon keskustassa Hyvättyläntiellä olevan Jams-baarin läheisyydessä, vanhan kebab-pizzerian tiloissa. Samassa huoneistossa on aiemmin toiminut myös Subway-ravintola. Ennen avajaisiaan liiketila tulee kokemaan Kotipizza-brändin tyypillisen pintaremontin, jossa se valjastetaan ketjun omaan ulkoasuun.

Toimiva konsepti miellyttää

Yrittäjien mukaan syy Lietoon tuloon on nimenomaan se, ettei paikkakunnalla ole tällä hetkellä omaa Kotipizzaa. Vuosien saatossa Liedossa on ollut kaksi Kotipizzaa eri ajanjaksoina. Toinen oli aikanaan Liedon keskustassa ja toinen Loukinaisten Nesteellä. Niiden toiminnasta on kulunut aikaa kuitenkin jo useampia vuosia.
Yrittäjät lähtevät tuomaan ravintolaa Lietoon positiivisissa tunnelmissa. He uskovat tuotteeseen ja konseptiin.
—Meidän toimintaperiaatteemme on hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet. Ja tietenkin hyvät työntekijät, Ibrahim Mizai sanoo.

Liedon Kotipizzaan on jo rekrytoitu yrittäjien omien ravintoloiden työntekijöitä, mutta myös muutamia uusia. Mizai ja Mirzaee kertovat, että ravintola tulee jatkossa järjestämään kotiinkuljetusta. Lisäksi se tulee olemaan avoinna joka päivä kello 21 saakka.
—Yrittäjä saa vaikuttaa moneen asiaan ja olemme olleet kaikkeen tyytyväisiä. Lisäksi Kotipizza käyttää hyvin paljon kotimaisia tuoreita raaka-aineita ja laatu sekä asiakaspalvelu ovat tärkeässä roolissa, Ibrahim Mizai tiivistää.

Ina Virtanen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.