Urheilu | 16.07.2020 09:02

Kaapo Kakko pelannee NHL:n pudotuspeleissä

Kaapo Kakko pelannee  NHL:n pudotuspeleissä

Kaapo Kakko on todennäköisesti mukana New York Rangersin joukkueessa elokuussa alkavissa pudotuspeleissä.

Lietolaisen Kaapo Kakon edustama New York Rangers aloittaa Carolina Hurricanesin kanssa.

Kaapo Kakon pelaamisesta on spekuloitu, koska koronapandemian vuoksi hänen on diabeetikkona katsottu kuuluvan riskiryhmään, joka pysyisi sivussa kauden päättävistä otteluista.

New York Rangersin pomo John Davidson sanoi seuran verkkosivuilla, että Kakko on testattu ja kunnossa, ja Rangers odottaa, että hän tulee joukkueeseen mukaan.

Kakko on jo Pohjois-Amerikassa, jossa NHL-harjoitusleirit alkoivat maanantaina. Lopputurnaus pelataan 24 joukkueen voimin. Itäinen konferenssi, johon New York Rangers kuuluu, pelataan Torontossa.

Läntinen konferenssi ratkaistaan Edmontonissa, jossa pelataan myös lokakuussa Stanley Cupin finaalisarja. Pudotuspelien ensimmäinen ja toinen kierros pelataan paras viidestä -systeemillä, konferenssifinaalit ja Stanley Cupin loppuottelut perinteiseen tyyliin paras seitsemästä -formaatilla.

Kaapo Kakko on kauden peleissä tehnyt 10 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.