Paikalliset | 02.11.2023 11:41

Aluetalon uimalan avain haettava edelleen Impivaarasta

Aluetalon uimalan avain haettava edelleen Impivaarasta

Liikuntalautakunnan varapuheenjohtaja Joni-Juhani Laakso (ps.) teki toukokuussa aloitteen Paattisten aluetalon uimalan sisäänpääsyjärjestelmän uudistamisesta. Jos aluetalolle haluaa uimaan, pitää avain hakea Impivaaran uimahallilta.

Liikuntalautakunnan vastauksessa aloitteeseen todetaan, että aluetalon tulevaisuudesta ei ole vielä päätöstä. Allastila on tullut tekniseltä iältään tiensä päähän ja ennen kuin aluetalon tulevaisuus on selvillä, kovin suuria investointeja ei nähdä järkevänä toteuttaa.

—Asiakkaan noutaessa avaimen Impivaaran uimahallin kassalta, saa hän henkilökohtaista opastusta tilojen käytöstä. Palvelu nähdään tärkeänä turvallisuuden kannalta, kun otetaan huomioon, että asiakkaat käyttävät omatoimisesti niin allas- kuin saunatiloja. Suurin osa käyttäjistä varaa kaudella useamman kuin yhden vuoron ja mikäli kyse on säännöllisestä vuorosta, saa asiakas pitää avaimen kauden ajan.

—Mikäli allastoiminta Paattisilla saa jatkoa, voidaan yhtenä kulkua helpottavana vaihtoehtona tarkastella numerokoodilla toimivaa lukitusjärjestelmää, joka palvelisi yksittäisen varauksen tehnyttä asiakasta, sanoo liikuntalautakunta vastauksessaan.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.