Paikalliset | 01.09.2022 11:30

Aikuisten ja alaikäisten välinen riita johti kotietsintään Ruskolla

Aikuisten ja alaikäisten välinen riita johti kotietsintään Ruskolla

Poliisi kävi vime viikon perjantaina 27.8. Ruskolla rauhoittelemassa aikuisten ja alaikäisten välistä riitatilannetta. Asianosaiset olivat soittaneet hätäkeskukseen tilanteesta, joka oli syntynyt aikuisten ärsyynnyttyä useamman, alle 18-vuotiaan, nuoren metelöinnistä.

—Tutkinta on kesken tapauksessa ja osallisia on kuultu, mutta tapahtumien kulku on vielä epäselvä ristiriitaisten kertomusten vuoksi, kertoo rikoskomisario Petri Lamppu Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

—Mitään fyysistä yhteydenottoa tilanteessa ei onneksi tapahtunut.

Tilanteen johdosta otettiin kiinni kaksi henkilöä, jotka on jo vapautettu. Yhtä 80-luvulla syntynyttä miestä epäillään tapahtumien johdosta laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta. Samaan tapahtumaan liittyen poliisi suoritti myös henkilöön kohdistuvaa ja muuta kotietsintää Ruskon keskustassa.

Lampun mukaan toistaiseksi vielä selvitellään, täyttyykö tilanteessa laittoman uhkauksen tunnusmerkit ja löytyykö tilanteeseen sovitteluratkaisua. Syyttäjä päättää ampuma-aserikoksen mahdollisesta etenemisestä syyteharkintaan.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.