Kelan Liedon toimisto supistaa aukioloa

Lieto Päivittäin auki olevan Liedon kunnantalolla sijaitsevan Kelan toimiston aukioloa supistetaan kahdella päivällä viikossa syyskuun alusta.

Kela perustelee supistuksia asiakaskäyntien vähäisyydellä. Liedon asiakaskäyntimäärät ovat alkuvuonna olleet 90—100 asiakasta viikossa eli suunta on ollut laskeva.
Aluejohtaja Erkki Koiviston<$> tekemän päätöksen mukaan Liedon toimisto ovat avoinna 1.9.2013 alkaen maanantaista keskiviikkoon kello 9—12 ja 13—16. Samanlainen muutos koskee Naantalin toimistoa. Mynämäen toimisto on jatkossa avoinna vain keskiviikkoisin.
Varsinais-Suomen vakuutuspiirissä on syysuun alusta 10 toimistoa, kun Marttilan ja Taivassalon toimistot sulkeutuvat. Salon ja Raision toimistot ovat avoinna päivittäin kello 9—16, Loimaan ja Uudenkaupungin toimistot päivittäin kello 9—12 ja 13—16. Muut toimistot ovat avoinna 1—3 päivää viikossa.
Kelan mukaan aukioloajan supistukset eivät estä asiakkaiden asiointia Kelan toimistoissa. Vakuutuspiirin alueella on eri puolilla joka päivä avoinna olevia toimistoja kohtuullisen matkan päässä.
Liedon toimiston ollessa suljettuna torstaina ja perjantaina toimisto toimii etuuksien ratkaisuyksikkönä.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä