Talviuimarit Ispoisten sijasta Järvelään ja Maariaan

11.1.2018 Uimakielto jatkuu Ispoisten uimarannalla. Uusien näytteiden mukaan Ispoisten avantouintipaikan vedessä on edelleen liian paljon suolistoperäisiä enterokokkeja. Uimakieltoa on jatkettu toistaiseksi, kunnes veden laatu täyttää uimavedelle asetetut vaatimukset.

Ispoisten avantouintipaikalta maanantaina 8.1. otettujen uimavesinäytteiden mikrobiologiset tulokset ylittävät edelleen uimavedelle asetetut toimenpiderajat ja laatuvaatimukset. Avantouintipaikalle asetettua uintikieltoa onkin päätetty jatkaa toistaiseksi korkeiden bakteeripitoisuuksien vuoksi. Uintikielto on voimassa kunnes uimavedelle asetetut laatuvaatimukset täyttyvät. Päätöksen asiasta on tehnyt ympäristöterveyspäällikkö.
Talviuimarit pääsevät pulahtamaan Littoistenjärveen Järvelässä, jossa saunat ja palju ovat lämpiminä maanantaista torstaihin kello 14—21, lauantaisin kello 11—15 ja sunnuntaisin kello 14—21.
Myös Maarian tiilitehtaan montussa on kylmäuintimahdollisuus.
Ruskolla Nummilammen saunalla ruskolaiset pääsevät harrastamaan kylmävesiuintia keskiviikkoisin kello 17—20 ja lauantaisin kello 13—17.

Rauli Ala-Karvia

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä