Ruskolta löytyi kesällä tuntemattomaksi jäänyt vainaja

Rusko Metsästä Ruskolta löytyi 29. kesäkuuta noin 100 metrin päässä Kaharintiestä miesvainaja, jonka henkilöllisyys on edelleen tuntematon useisiin maihin kohdistuneista selvityksistä huolimatta.

Vainaja oli ollut kuolleena metsässä jo jonkin aikaan ennen löytymistään. Iältään hän oli noin 30—40-vuotias, pituudeltaan 170—175 senttiä, vankkarakenteinen, siilitukkainen ja otsalta osittain kalju.
Vainajan vaatetus viittaa kylmään aikaan. Päällystakkina oli puseromallinen ruskeanharmaa takki, jossa villaiset resorit hihansuissa ja kauluksessa. Takin alla oli vihreä palmikkoneuleinen villapaita ja sen alla vielä muuta vaatetusta, muun muassa hupullinen, kuviollinen ja pohjaväriltään harmaa collegetakki, jossa punaista, valkoista ja mustaa väriä. Takissa oli mm. sammakon luurankokuviointia ja rintapielessä oikealla puolella harmaat kirjaimet "ECO". Housut olivat siniset Crocker-merkkiset farkut. Kengät olivat mustat, kannattomat vapaa-ajankengät. Päähinettä ei ollut.
Mahdolliset havainnot kyseisiin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä pyydetään ilmoittamaan Raision poliisille numeroon 040-5196 330 tai sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä