Pensaari SM-omniumin hopealla

21.6.2018 Liedon TVC:n Pia Pensaari ajoi Helsingin velodromilla omniumin eli ratapyöräilyn yhdistelmäkilpailun SM-hopealle. Voiton vei Britanniassa asuva ja harjoitteleva Eeva Sarlin.

Mestaruusmitaleista ajettiin Helsinki GP:n yhteydessä.
Juniorit ajoivat myös Helsingissä linja-, tempo-, pudotus- ja pisteajosta koostuva omnium juniorin.
16-vuotiaiden linja-ajossa TVC:n Antti Lehikoinen oli toinen ja Akseli Lindgren neljäs, tempoajossa Lindgren toinen ja Lehikoinen viides, pudotusajossa Lehikoinen kolmas ja Lindgren viides.
TVC otti 18-vuotiaiden naisten 500 metrin aika-ajossa kolmoisvoiton järjestyksessä Sonja Taskinen, Kaarina Nurminen ja Salla Lindgren. Naisten 500 metrin aika-ajon voitti Pia Pensaari. Junioreitten kilometrin aika-ajossa Antti Lehikoinen oli neljäs ja Akseli Lindgren viides.
Helsingissä naisten 3 kilometrin takaa-ajon voitti Pia Pensaari. Miesjunioreitten 2 kilometrin takaa-ajossa Akseli Lindgren oli kolmas, naisjunioreitten parhaat olivat Sonja Taskinen ja Salla Lindgren.
Maantiepyöräilyn Porvoon ajon naisten kisan voitti Pia Pensaari ennen IK-32:n Antonina Gröndahlia.
Vantaalla neljän etapin ajoissa TVC:n Akseli Lindgren oli 16-vuotiaiden yhteistuloksissa toinen Viron Kevin Kardo Kõivin jälkeen. Kisaan kuuluneen tempoajon Lindgren voitti.

Rauli Ala-Karvia