Maija Sianoja FinnSpring-voittoon

24.4.2018 MS Parman Maija Sianoja jatkoi hyvää kevättään suunnistamalla naisten eliittisarjan voittoon kansainvälisessä FinnSpring-suunnistuksessa Espoon Korpilammella. Sianojan eteneminen oli vahvaa läpi kisan, ja voittomarginaali SK Pohjantähden Anna Haatajaan oli maalissa kaksi minuuttia, mitä voi sanoa jopa ylivoimaiseksi voitoksi. Sianojan suoritus ei ollut ihan puhdas, vaan hän kertoi tehneensä parille rastille pienen virheen.  

Kilpailu oli samalla Suomen EM-näyttökilpailu, joten hyvin menneen kevään perusteella Sianoja voi jo rauhallisin mielin ruveta keskittymään toukokuun alkupuolella Sveitsin Ticinossa käytäviin Euroopan mestaruuskilpailuihin.
MS Parman naisten menestystä täydensi Tuulia Viberg mainiosti kuudennella sijallaan Anastasia Rudnayan sijoittuessa kymmenenneksi.  
Miesten eliitissä vielä nuorissa kilpaileva MS Parman Akseli Ruohola osoitti olevansa jo varteenotettava tekijä myös miesten sarjassa sijoittumalla seitsemänneksi vain viisi minuuttia päivän voittajaa Kalevan Rastin Hannu Airilaa hitaampana. Ruoholan kilpailu sujui nousujohteisesti ja hyvästä kunnosta kertoo, että hän pystyi nostamaan sijoitustaan loppua kohden. Kilpailu oli rankka sekä suunnistuksellisesti haastava, ja moni maailmanluokan tähtisuunnistaja joutui vaikeuksien takia keskeyttämään. Miesten kakkoseliitissä MS Parman Peeter Pihl sijoittui neljänneksi.
Kilpailu oli myös nuorten 16- ja 18-vuotiaiden EM-näyttökilpailu. Tyttöjen D16 eliitissä MS Parman Tessa Salmia sijoittui mainiosti kolmanneksi ja hyvään sijaan ylsi myös seurakaveri Elsa Ankelo sijoittuen seitsemänneksi. Poikien vastaavassa ikäluokassa MS Parman Wille Laitamäki oli 10:s ja Samuli Rousku 12:s. Poikien H20 eliitissä MS Parman portugalilaisvahvistus Ricardo Esteves Ferreira sijoittui toiseksi. Nuoremmissa junioreissa sarjavoittoon ylsi MS Parman Jussi Ankelo sarjassa H13.
Ikäsarjoissa MS Parman entinen maajoukkuesuunnistaja Juha Peltola voitti oman H40A-sarjansa. Maarian Mahdin Juhani Jokinen sijoittui toiseksi sarjassa H75. MS Parman Sanna Paukkunen voitti D21A-sarjan ja saman seuran Outi Sareila sijoittui toiseksi sarjassa D40A. Maarian Mahdin Pirkko Kalliola oli kolmas sarjassa D65.