Heikki Rauvola mukana karsimassa curlingin SM-sarjaan

29.3.2018 Lietolainen Heikki Rauvola on mukana Copper Hill Curling Clubin Kalpamaa-joukkueessa, jolla on mahdollisuus nousta miesten curlingin SM-sarjaan ensi kaudeksi.

Tällä kaudella Kalpamaa pelasi 1. divisioonassa. Joukkue oli runkosarjassa neljäs ja pääsi mukaan kamppailemaan 1. divisioonan voitosta sarjan neljän parhaan joukkueen kesken. Kolmesta ottelustaan Kalpamaa voitti kaksi. Kun alkusarjan pisteet otetaan huomioon, tuli Kalpamaa kolmanneksi tasapistein toiseksi tulleen kanssa. Sijoituksen ratkaisi keskinäinen ottelu.
1. divisioonan voittaja nousee suoraan mestaruussarjaan. Toiseksi tullut karsii mestaruussarjan viimeisen kanssa pelipaikasta. Koska 1. divisioonan voitti sekajoukkue, sillä ole pelioikeutta miesten mestaruussarjassa. Toiseksi tullut joukkue nousee mestaruussarjaan. Kolmanneksi tullut Kalpamaa karsii mestaruussarjapaikasta.
Kalpamaassa pelaavat Heikki Rauvolan lisäksi Mika Kalpamaa, Ilkka Eivola, Harri Holm, Veli-Pekka Keskisarja ja Toni Kirjonen.
Rauvola on mukana myös seniorien 60+ -ikäluokan SM-kilpailuissa, jotka pelataan Turun curlinghallissa 6.—8. huhtikuuta. Rauvola on joukkueen kapteeni. Joukkueessa ovat myös Harri Holm, Veli-Pekka Keskisarja ja Jouko Pihtilä.

Pekka Remes