Pia Pensaari taas TVC:n ykkönen

Pia Pensaari, joka teki monipuolisen ja menestyksekkään kauden, oli kolmannen kerran TVC:n vuoden pyöräilijä. Onnittelemassa seuran puheenjohtaja Pekka Niemi. Taustalla on vuoden masterpyöräilijä Jarmo Hakala.

Radalla ja maantiellä hienosti menestynyt Pia Pensaari palkittiin kolmannen kerran Team Velo Cyclingin vuoden pyöräilijäksi. Seuran valinta oli linjassa Pyöräilyunionin kanssa, sillä lauantaina Suomen parhaan ratapyöräilijän tittelin jakoivat Pia Pensaari ja Elisa Turunen, jotka ajoivat EM-kisoissa joukkueprintissä uuden SE:n.

Elisa Turunen pukee uudella kaudella TVC:n ajoasun ylleen. Turusella on pyöräilystä yli neljäkymmentä SM-mitalia ja parikymmentä Suomen mestaruutta. Valtaosa mitaleista on tullut radan puolelta. Aikoinaan Elisa Turunen on voittanut parikymmentä SM-mitalia pikaluistelussa.
TVC:n puheenjohtaja Pekka Niemi luonnehti päättyvää vuotta seuralle toiminnantäyteiseksi ja menestykselliseksi. Ilahduttavaa on nuorten ajajien lisääntyminen.
—Tämä oli ensimmäinen kerta, kun nuoret keräsivät enemmän SM;-mitaleita kuin ikäsarjalaiset, toiminnanjohtaja Matti Laine kertoi.
Vuoden miespyöräilijäksi valittiin maastossa Maraton Cupin voittanut Henri Ojala, joka oli vanha ehdokas myös vuoden pyöräilijäksi.
Vuoden masterpyöräilijä on Jarmo Hakala, tyttöpyöräilijä Sonja Taskinen, poikapyöräilijä Antti Lehikoinen, BMX-pyöräilijä Pia Lehikoinen, vuoden kehittyjä Sami Saarenpää ja vuoden aktiivisin Lauri Harju.

Muita palkittuja

Tulevaisuuden tähdet: Antti Lehikoinen, Mikael Mäkinen, Jesse Angervo, Emil Nelson, Sonja Taskinen, Mico Tuominen, Salla Lindgren, Edvin Leppänen, Laura Tulkki, Kalle Kanninen, Ville Lehikoinen, Oliver Sandell, Sampo Lindgren, Ronja Sandell, Tatu Taskinen, Toivo Laakso, Veera Tulkki, Veikko Laakso, Elmeri Kymäläinen, Joel Autio, Akseli Lindgren ja Leo Autio
Tenavatähdet: Emre Parvitz, Miska Laine Veikko Jaakkola ja Olivia Lindström.
Stipendillä palkitut SM-mitalistit: Pia Pensaari, Antti Lehikoinen, Pia Lehikoinen, Jesse Angervo, Anna-Mari Saarinen, Sonja Taskinen, Anne Rautio, Salla Lindgren, Jarmo Hakala, Laura Tulkki, Jukka Oksanen, Ville Lehikoinen, Matti Lehikoinen, Sampo Lindgren ja Tatu Taskinen.
TVC:ssä on kaikkiaan 60 lisenssipyöräilijää, jotka seura tuttuun tapa palkitsi vuosikertamuumimukeilla.