Kallen Tallin ovet auki uusille kuntoilijoille

Kallen Tallin kolmas kausi alkaa ensi viikolla ja mukaan toivotaan lisää yli 55-vuotiaita miehiä. Eino Toivonen (vas.), Esa Leiniö, Kalle Vauranoja, Esko Alava ja Kari Haapanen ottivat tiistaina kauden ensimmäisen hikilenkin sauvojen kanssa Lietohallin pururadalla.

30.8.2018 —Täytyy myöntää, että kesän aikana liikunta on jäänyt turhan vähiin. On oikein hyvä asia, että Kallen Tallin seuraava kausi on alkamassa, lietolainen Kari Haapanen tunnustaa Lietohallin viereisellä pururadalla.

Haapanen ja kourallinen muita ikämiehiä kävivät tiistaina lämmittelemässä ennen kauden alkua sauvakävelylenkillä. Varsinainen kauden alku on ensi viikon perjantaina.
Yli 55-vuotiaille miehille tarkoitettu kuntoliikuntaporukka aloittaa kolmannen kautensa. Pääasiallisena vetäjänä toimii kunnanjohtaja Esko Poikela.
—Esko ei ole paikalla kunnanjohtajana, vaan jumpan vetäjänä. Kunnan asioista tai politiikasta ei puhuta. Meillä on hirveä tuska kansantaloudesta, joka kärsii valtavia menetyksiä ihmisten liikkumattomuuden vuoksi, Kalle Vauranoja perustelee miesten liikuttamista.
Perjantaiaamuisin Lietohallille kokoontui viime kaudella 10—15 miestä per kerta. Tavoitteena on kasvattaa osallistujien määrää. Syksyn kauniilla keleillä touhutaan ulkona, sitä mukaa kun aamujen olosuhteet muuttuvat ikävimmiksi, siirtyy toiminta Lietohallin seinien sisäpuolelle.
Tallilaisten mukaan ryhmäpainetta on juuri sopivasti, että joka viikko treeneihin tulee myös lähdettyä. Viikoittaisen treenin kustannukset katetaan vapaaehtoisilla maksuilla ja yrityssponsoreilla, joten rahasta harrastus ei jää kiinni.

Matti Lehtonen

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä