Turun Trojansissa amerikkalaista jalkapalloa pelaavat lietolaiset Jussi Veijula, Eemeli Valkamo<$> ja Heikki Toivola kävivät viikonvaihteessa ottamassa "alaikäisinä" C-junioreitten SM-hopeat Seinäjoelta.

Sama kolmikko on keskeisessä roolissa oman D-ikäluokkansa eli alle 15-vuotiaiden semifinaalissa lauantaina Turun Urheilupuiston yläkentällä, jossa Trojans keskipäivän hetkellä kohtaa helsinkiläisen Roostersin. Voittaja menee finaaliin.
D-juniorit voittivat runkosarjassa oman lohkonsa. Voitto varmistui, kun Helsingissä Wolverines kaatui tylyin lukemin 0—44.
Lietolaiskolmikko on nimetty myös maajoukkuerinkiin.

Julkaisemme lehdessä lukijoittemme omia kuvia.

Olitko mukana kivassa tapahtumassa / juhlassa? Näitkö luonnossa jotain mielenkiintoista? Mikä sai sinut surulliseksi / hyvälle tuulelle? Kerro se meille ja kaikille Turun Tienoon lukijoille kuvan avulla.

Muista tekijänoikeudet: lähetä vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joiden julkaisemiseen olet pyytänyt kuvaajalta luvan.


Tähdellä merkityt pakollisia. Kuvan täytyy olla JPEG muodossa, kuvan maksimikoko 2 mb.

 

Siirry Lukijoiden kuvia 1.


Vauvauutiset

Vauvauutisia-palstalla vastaleivotut vanhemmat voivat veloituksetta kertoa vauvan syntymästä. Vauvauutiset voit lähettää oheisella lomakkeella.

Julkaisemme lehdessä hääkuvia vastanaineista tai hääpäiväänsä viettävistä. Tämän osion Turun Tienoo tarjoaa lukijoilleen, joten kuvan julkaisu on hääparille veloituksetonta. Edellytämme kuitenkin, että pyydät julkaisuluvan kuvan ottajalta.

Tiedot voi lähettää oheisella lomakkeella tai postitse varustettuna hääparin nimillä (myös vaimon tyttönimi), yhteystiedoilla, vihkikirkolla sekä päivämäärällä ja kuvaajan nimellä osoitteeseen ... Tai jätä aineisto asiakaspalveluumme. Mikäli haluat, että kuvasi palautetaan, liitä mukaan palautuskuori postimerkkeineen.

 

Mikäli haluat onnitella uutta hääparia tai hääpäiväänsä viettävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme sinulle maksullisen ilmoituksen.
 

Lisää artikkeleita...