Kunnanhallitus tenttasi virkamiehiä miljoonaylityksestä

20.9.2018 Liedon sosiaali- ja terveyslautakunnan tarvitsema lisämiljoona menee valtuuston päätettäväksi. Kunnanhallitus käsitteli asiaa, ja tenttasi ylityksen syitä sotepalveluiden pomoilta Tarja Miikkulaiselta, Juha Aallolta ja Ulrika Lundbergiltä.

Lue lisää...

Liedossa seurakuntavaaliin lähtee 67 ehdokasta

20.9.2018 Liedon seurakunnassa on 67 seurakuntavaaliehdokasta eli kahdeksan vähemmän kuin edellisvaaleissa neljä vuotta sitten. Liedon seurakunnassa vaaleilla valitaan 27 jäsentä kirkkovaltuustoon toimikaudeksi 2019—2022.

Lue lisää...

Katso uusimmat
urheilu-uutiset!

Urheilutuloksia

 

Vahva perheyhtiö sai johtajan perheen ulkopuolelta

on .

Teollisuusneuvos Lassi Virtasen pajasta ensin Virtasen Autokorina varttunut ja nykyään VAK Oy:n nimellä toimiva vahtolainen yritys on saanut toimitusjohtajan oman perheen ulkopuolelta.

VAK Oy:n toimitusjohtajan tehtävät siirtyivät vuonna 2014 Lassi Virtasen pojalle Matti Virtaselle, joka hoiti tehtävää viime tammikuulle saakka. Nykyisin Matti Virtanen on yhtiön hallituksen jäsen.
Uutena toimitusjohtajana viime kuussa aloitti Ilpo Korhonen. Juuri hän, joka toimi Valmet Automotive Oy:n palveluksessa yli 30 vuotta ja viimeiset kymmenen vuotta Uudessakaupungissa autoja tuottavan yhtiön toimitusjohtajana. Valmet Automotive perusteli tammikuussa Korhosen yllättävää lähtöä sillä, että nopeasti kasvaneesta tuotannosta huolimatta yhtiön taloudellinen tulos ei yltänyt tavoitteisiin. Syyksi taloudellisen tuloksen heikkouteen kerrottiin operatiiviset syyt.
VAK Oy:n eilen julkaisemassa uutisessa uusi toimitusjohtaja Ilpo Korhonen sanoo töiden lähteneen liikkeelle vauhdikkaasti. Korhonen on elokuussa tutustunut yrityksen toimintaan ja kiertänyt kaikki VAK:n kotimaan huoltopalvelupisteet.
Haastattelussa Korhonen kertoo samalla päässeensä jo työstämään yrityksen organisointiin liittyviä asioita. "Ensimmäinen vaihe oli se, että sain johtoryhmän organisoitua ja päästiin sen kanssa liikkeelle. Lisäksi olen kertonut esimieskaartille, millä tavoin töitä lähdetään työstämään ja toivon, että sama viesti on mennyt eteenpäin myös tehtaan työntekijöille", Korhonen toteaa.
Hän lupaa, että seuraavassa vaiheessa lähdetään valmistelemaan kehityshankkeita ja viemään niitä eteenpäin.
VAK Oy kasvanut viime vuosina reippaasti. Vahdolla asiaa auttoi, että Paattistentie siirrettiin kiertämään ohi VAK:n tehdasalueen. Vaikka osa yhtiön 500 työntekijästä toimii Vahdon ulkopuolella, on VAK Oy sellainen Ruskon yritysmaailman kruununjalokivi, että sen menestyminen on paikkakunnan ja koko seudun etu.

Rauli Ala-Karvia

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä

Näköislehti

Voit lukea Turun Tienoota myös digitaalisena näköisversiona!

Lue mielenkiintoisia paikallisia blogikirjoituksia!
 

Tämä tila on varattu ilmoituksille!

 

Tämä tila on varattu ilmoituksille!

 

Tämä tila on varattu ilmoituksille!